Om os

VINIMPO er næsten som navnet siger et firma, der beskæftiger sig med vinimport. Navnet er inspireret af verdens største vinmesse VINEXPO, der hvert andet år finder sted i Bordeaux, Frankrig, og hvor næsten alle verdens vine er repræsenteret.

Tidligere var navnet Krudthuset Vinimport og det stammer fra den tid vi boede i Krudthuset i Bønnerup Strand. Krudthuset er jo et mærkeligt navn, men huset, der er opført i 1774 har fået sit navn ved at det er blevet brugt som våbendepot for Meilgaard Slot. Væggene er metertykke og lavet af kampesten.

Min hustru og jeg har rejst meget i
Frankrig, Sydfrankrig om sommeren, Bourgogne i efteråret og skiferie i alperne om vinteren. Frankrig er et herligt land og så har de jo deres vin.

Vores holdning er som de flestes: Bourgognen er uforlignelig!!! Verdens bedste vin, - og dyreste!I efterårsferien 1997 tog vi til Bourgogne for at starte vores vinimport med import fra Bourgogne.

Vi prøvede en del og blev henvist af de lokale til forskellige vinbønder, og mens andre holdt efterårsferie, sled vi i det med at smage den ene bourgogne efter den anden, godt hjulpet af min hustrus ældste søn og svigerdatter.

Jean-Pierre Mugneret var vores første leverandør og hans vin er stadig uforlignelige og efter vores holdning, blandt de absolut bedste Bourgogner. Den 12. december 1997 ankom 480 dyre bourgogner fra Jean-Pierre Mugneret og Krudthuset Vinimport var stiftet.

Salget gik strygende og siden købte vi sammen med tidligere nævnte ældste søn et gammelt tidligere apotek i Bourgogne. Vi havde apoteket i 16 år og opholdte os i Frankrig 5 til 6 gange om året, hvilket gav os fingerspidsfornemmelse for, hvad der rørte sig indenfor den franske vinverden, - og vi følte at vi er istand til at opsnuse gode leverandører. 

Vi kan blandt andet nævne at det var os der startede med Domaine Roger Sabon, der nu er blevet kult i Danmark.

Siden er mange gode vingårde, cooperativer og vinslotte kommet til og vi føler at vi har et godt og efter omstændigheder selekteret bredt sortiment.​

Den 2. juli 2009 startede vi Vinoteket i Grenaa, Verdens største vinbar ”by glass”. Vinoteket var både Café, restaurant og vinbar. Den 1. maj 2014 blev Vinoteket forpagtet ud, men desværre til de forkerte mennesker og vi følte faktisk at det vi havde bygget op fra bunden blev ødelagt totalt i løbet af ingen tid. Heldigvis har vi i dag en dygtig kok ved navn Nikolaj Bek som forpagter. Vinoteket hedder idag, MUNDGODT, hvilket falder godt i takt med både den superbe vin og den fantastisk gode mad, som Mundgodt byder på. Efter vores mening er Mundgodt absolut Grenaas bedste spisested og gå blot ind på deres hjemmeside www.mundgodt.com og se, hvad de har at byde på!

Vi har stadig vores grossist-virksomhed, hvor vi sælger til restauranter, vinbutikker og større firmaer. Desuden kører min hustru, Rise Wichmann, sin lille butik på Havnegade 24 i Thyborøn, hvor jeg også har kontor for min forsikringsmæglervirksomhed og hvor vores bopæl ligger ovenover.

Har du specielle ønsker eller har du en fest, hvortil du gerne vil have vores vine, kan du lave en god aftale ved at kontakte os på mail, bkt@vinimpo.dk eller ringe på mobilen 30 36 19 52.

Glade hilsner Rise Wichmann og Bent Ketelsen

Kundeservice

​Ved spørgsmål angående en ordre eller for at få mere information om vores varer udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores holdning:

Bourgognen er uforlignelig!!! Verdens bedste vin, - og samtidig os en af de dyreste.

Efteråret 1997 var vi i Bourgogne for at starte vores vinimport med import fra Bourgogne. 

Telefon og mail-support:

Firmaoplysninger:

vinimpo v/Bent Ketelsen

CVR: 20393882

Havnegade 24 - 7680 Thyborøn - Rutevejledning